Breu història de l'entitat

A l'any 1999, el Joan, el Bartomeu, el Marius, el Valenti i el David, amics i aficionats a les antiguitats i a les motos clàssiques, tips d'anar a fires de recanvis i trobades de motos clàssiques van decidir fer una fira a casa nostra, L'Espunyola, i així poder trobar recanvis i peces per les motos que voliem restaurar.

A part que d'aquesta manera tambè era una manera de  coneixer altre gent del mon de les antiguitats i ens donessin idees i ajut per restaurar motos classiques.

El primer diumenge d'agost de 1999 ens vam arreplegar al local social de l'Espunyola, tots nosaltres i quatre amics d'altres llocs per donar-nos suport en el començament de la fira. Vam fer mercat i una exposició amb vehicles antics que ens van deixar altres companys. I gràcies al Marius  i les seves coneixences ja que era un gran organitzador de Trials de Bicicletes i tambè com a mecànic de Ricard Coma, pare del Marc Coma i tenia molts contactes vam aconseguir fer una exposició de motos clàsiques que cada any hem anat conservant gràcies a la seva inestimable ajuda.


El següent any encara engrescats pel Marius i perquè estavem animats ja que l'any abans havia funcionat molt bè. Vam continuar l'exposició i el mercat de recanvis amb unes quantes parades més.
Hi vam afegir la trobada de motos, vaja un petit grup d'amics i uns quants més i vam anar a Montclar despres d'haver esmorzat.

Aquest any tambè van començar a col.laborar els veïns del poble fent figures amb palla com a principal instigador d'aquesta nova idea el Josep Caballol, el Codina.

Aqui van començar a vindre alguns cotxes clàssics a la trobada.
Com es pot veure, a partir d'aquest any també vam començar a fer ninots de palla. L'anterior vam posar una moto a sobre de la palla per donar la benvinguda juntament amb la pancarta i alguns pagesos del poble ens van ajudar a fer el figures molt maques, ja que es popular a les fires de França.

Durant 10 anys hem estat fent aquestes figures. aqui us les presemtem.Fira i mercat

Durant aquests anys hem anat engrandint el mercat i de no tenir pràcticament cap parada, només les nostres coses en aquests moments podem trobar al voltant del centenar de parades de recanvis i antiguitats.

(algunes fotos mercat)

Trobada de motos i clàssiques

Tal com hem dit abans, la trobada de motos es fa des del segon any. Totes les motos que participen són anteriors a l'any 1975 i cada any es fa un recorregut diferent per la comarca i voltants. Es marxa despres d'esmorzar i es torna al voltant del migdia on les motos queden exposades.
Fa uns anys també participen cotxes clàssics. I cada cop la trobada es fa més gran.

I la gran novetat d'aquest any LA SUBASTA d'antiguitats !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada