15 de setembre del 2013

Gran èxit de la Fira Mercat L'Espunyola 2013

La XIV Fira Mercat de l’Espunyola ha aconseguit superar un altre repte. Degut a la gran afluència de visitants que ha experimentat aquests darrers anys, aquesta edició de la fira de recanvis i antiguitats s’ha realitzat durant tot el dissabte i diumenge al matí.

El divendres a darrera hora ja van començar a arribar els primers firaires i el dissabte, puntualment a les nou del matí, es va donar el tret de sortida a la fira. A mitja tarda van arribar els tractors clàssics amb ganes de gresca. El John Deere 505 dels anys 60 amb una segadora més antiga que anava fent garbes van ser els primers en actuar. Després es van afegir les recol·lectora: una petita Massey Harris i una Class dels anys 60. Un cop engrescats, es va passar a la prova de força arrossegant un tronc de grans dimensions que pesava unes 6 tonelades. Primerament, arrossegat per una Carterpillar de cadenes i després s’hi van afegir els John Deere de 120 Cv i el Ford 9700 de 140 Cv.

El diumenge al matí van arribar les darreres parades i van començar els actes altre cop. Aconseguint un récord de 120 parades de recanvis i antiguitats. Al mateix temps, ja es començava a olorar l’esmorzar de carnsalada, botifarra i pa amb tomàquet que es donava amb l’inscripció de la sortida de motos i als visitants que ho desitgessin. Tot seguit, es va arrencar la sortida de motos que va visitar l’antiga colònia tèxtil de Cal Riera del Berguedà. Mentrastant, a la fira els tractors arrencaven de nou amb la demostració de treballs d’època al camp amb la novetat de la utilització d’una màquina de batre.

El bon temps que va acompanyar durant tota la fira, va ajudar a mantenir la bona afluència de públic durant el cap de setmana.

Des de l'organització agraïm l’assistència a tothom i esperem rebre-us de nou l’any vinent amb les mateixes ganes de sempre.


Text: L'organització

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada